full screen background image

Pensiile restante se plătesc până pe 22 decembrie

Drepturile din sistemul public de pensii, precum şi alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special, sunt achitate, la domiciliul beneficiarilor, în intervalul 12-22 decembrie.

Potrivit Casei Judeţene de Pensii Suceava, drepturile restante din aceleaşi categorii sunt plătite în perioada 19-22 decembrie, la fel ca şi în cazul veteranilor de război, respectiv al celor care îşi primesc banii la domiciliu.

În situaţia în care beneficiarii au fost avizaţi la domiciliu, adică a persoanelor care nu au fost găsite acasă, plata se va face la ghişeele poştale, până pe da de 28 decembrie 2017.

Conform Casei Judeţene de Pensii Suceava, „având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă, cât şi din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarului sistemului public de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi Compania Naţională Poşta Română si-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile băneşti în avans”.

Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii are încheiate convenţii, acestea au fost disponibile de la aceeaşi dată, adică de pe 14 decembrie.

comments

comments