full screen background image

Sediul “Capgemini” din Suceava este oficial deschis

Capgemini Srevices Romania SRL, parte a Capgemini Group, a inaugurat astăzi oficial noul sediu din Suceava, situat în incinta Iulius Mall.

La deschiderea oficială au participat conducerea Universității “Ștefan cel Mare”, oficilități locale și județene, managementul Centrului de Infrastructură Capgemini din Europa de Est şi angajații Centrului de Operațiuni Capgemini din Suceava.

Compania a preluat spaţiul în primăvara acestui an, a demarat apoi, împreună cu proprietarul, lucrările de amenajare pentru a-l utila corespunzător cu standardele unui sediu de birouri, de unde sunt livrate în prezent activităţi de service desk.

Iniţial, primii angajaţi Capgemini din Suceava au participat la trainingurile susţinute la sediul din Iaşi, unde compania are peste 640 de angajaţi care lucrează pentru renumiţi clienţi internaţionali.

Prima echipă de 19 persoane a fost instruită la Iaşi în lunile iuni şi iulie, revenind la Suceava odată ce lucrările de amenajare ale spaţiului au fost finalizate.

Noul birou din Suceava va oferi servicii de consultanţă și tehnologie, în prezent având peste 50 de angajați, urmând ca numărul acestora să crească semnificativ în viitorul apropiat.

“Intenționăm ca până la jumătatea anului viitor să extindem echipa, ajungând la 160 de angajați. Căutăm specialiști în IT, managementul infrastructurii, asistență clienți și management de proiect. Candidații trebuie s cunoască cel puțin o limbă de circulație internațională – engleză, franceză, spaniolă sau italiană”, a declarat MARCIN NOWAK, Directorul Centrelor de Operațiuni pentru Europa de Est.

Capgemini vizează atât profesioniști cu experiență, cât și proaspăt absolvenți.

Centrul din Suceava, situat la etajul I în Iulius Mall, lângă zona de food court, are o suprafaţă de 900 mp care cuprinde recepţia, o zonă de birouri tip open space, cu o capaciate de peste 140 de locuri, săli de conferinţă, bucătărie şi zonă de relaxare.

Lider global în servicii de consultanţă, tehnologie şi externalizarea serviciilor, Grupul Capgemini numără 200.000 de angajaţi şi este prezent în peste 40 de ţări.

Anul acesta va împlini 50 de ani de la înfiinţare şi, în 2016, a declarat venituri de 12,5 miliarde de euro.

comments

comments