full screen background image

Trei concerte de colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Rădăuţi

În perioada 17 – 21 decembrie, Primăria Municipiului Rădăuți împreună cu Casa de Cultură, organizează trei concerte de colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Duminică, 17 decembrie, începând de la ora 17.00, în incinta Parohiei „Sf. Arhangheli Mihail și Gravril” din Marginea, va avea loc cea de-a XXVlI-a ediție a concertului de cântece religioase, „Hristos se naște, slăviți-L”! Organizatorii evenimentului sunt Catedrala Ortodoxă Rădăuţi, Protopopiatul Rădăuţi, Casa Municipală de Cultură Rădăuţi şi Corala „Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuţi. Accesul la eveniment este gratuit.

Luni, 18 decembrie, rădăuțenii sunt invitați să participe la Concertul Extraordinar de Crăciun susținut de către Filarmonica de Stat din Botoșani, în incinta Casei de Cultură din Rădăuți. Prețul unui bilet pentru adulți este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, este de 10 lei.

Pe 21 decembrie, în incinta Casei de Cultură Rădăuți, va avea loc cea de a lX-a ediție a concertului de colinde “Feeria Crăciunului”, începând cu ora 18.00. Accesul la concert este gratuit.

Cele trei evenimente dedicate iubitorilor de colinde și cântece specifice sărbătorilor de iarnă sunt coordonate de către Ovidiu Foca, directorul Casei de Cultură a Municipiului Rădăuți.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments