full screen background image

Extinderea secției pediatrie a Spitalului Rădăuţi, aprobată în Consiliul Local

Marți, 12 decembrie, consilierii locali din Rădăuți s-au întrunit în ședință de îndată, cu trei puncte pe ordinea de zi.

Printre acestea s-a aflat Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul Extindere prin mansardare corpuri A + B + C pentru amenajare secție pediatrie și reabilitare termică – energetică pentru corpurile A+ B + C + D + G ale Spitalului Municipal “Sf. Doctori Cosma și Damian”.

Consilierii rădăuţeni au dezbătut şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico – economice și a indicatorilor tehnico-economici, precum și aprobarea cofinanțării Municipiului Rădăuți din bugetul local, în vederea realizării obiectivului de investiții Termoizolare fațade pentru Grădinița cu program prelungit ”Prichindelul” Rădăuți.

Nu în ultimul rând, s-a discutat şi despre un Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statelor de funcţii pentru funcții publice vacante din cadrul Serviciului public comunitar local de evidență a personelor al Municipiului Rădăuţi și al Aparatului permanent de lucru al Consiliului Local Rădăuţi.

Toate proiectele au fost adoptate.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments