full screen background image

Noul Duster a fost prezentat la Darex Auto Suceava

La Darex Auto Suceava (str. Humorului nr 63, Şcheia, Suceava) a fost lansat noul Duster, dotat cu o gamă extinsă de echipamente care pun accent pe confortul şoferului şi al pasagerilor, precum şi pe un design exterior dinamizat.

Utilizarea în off-road este facilitată de introducerea sistemului multiview camera.

Noul Duster propune o serie de echipamente inedite în gama Dacia, aşteptate de clienţi: senzor de depăşire în unghiul mort, airbaguri cortină, sistem de climatizare automată, card de acces mâini libere şi sistem de activare automată a farurilor.

În acest weekend, Darex Auto Suceava îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere noul Duster, după cum a spus directorul de vânzări al firmei, Ovidiu Tudose.

În plus, vizitatorii vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea astfel șansa de a câștiga marele premiu – Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

Cardurile de înscriere în campanie vor fi distribuite atât în showroom-urile Dacia, cât și în mall-urile selectate pentru activări și împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.

Regulamentul campaniei, care cuprinde detalii despre desfășurarea acesteia și despre modul de desemnare a câștigătorului, poate fi consultat pe site-ul https://promotii.dacia.ro/

Programul „Porţilor Deschise” este următorul:

– Vineri, 8 decembrie: 09:00 – 19:00
– Sâmbătă, 9 decembrie: 09:00 – 19:00
– Duminică, 10 decembrie: 09:00 – 15:00.

comments

comments