full screen background image

Deputat PNL, Bogdan Gheorghiu, acuză Guvernul PSD de faptul că îi pedepseşte pe suceveni

Deputat PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, crede că sucevenii sunt pedepsiţi de Guvernul PSD, exemplificând cu două proiecte aprobate de Guvernului Dacian Cioloș, dar anulate de Guvernul PSD, imediat după învestire.

“În data de 5 decembrie 2016, în urma unei decizii a Guvernului Dacian Cioloș, Gheorghe Flutur anunța pentru 2017 demararea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic a tronsonului din județul Suceava a drumului expres cu două benzi de circulație pe sens Siret-Pașcani cu legătură în autostrada spre București.

Valoarea bugetată a proiectului era de 487 de milioane de euro, din care 290 milioane de euro pentru traseul Pașcani-Suceava de 60,5 km și Suceava-Siret de 41 km cu o valoare de 196,2 milioane euro.

Imediat după instalarea guvernului PSD în luna ianuarie, printre primele decizii luate a fost anularea acestui proiect absolut necesar pentru județul Suceava și pentru regiunea Moldovei. În schimb, 7% din bugetul pentru transporturi a fost alocat județului Timiș, iar 3% județului Teleorman. De asemenea finanțarea șoselei de centură a Sucevei aprobată de Guvernul lui Dacian Cioloș a fost anulată.”, a spus Gheorghiu.

Deputatul liberal a precizat că a cerut tuturor organizaţiilor PSD din Moldova să solicite imperativ Guvernului finanțarea autostrăzilor în Moldova, dar nicio organizație nu a cerut public finanțarea acestor proiecte.

“În calitate de parlamentar al județului Suceava am făcut apel la toate organizațiile PSD din regiunea Moldovei să ceară imperativ Guvernului PSD finanțarea autostrăzilor în Moldova. Nici o organizație PSD din Moldova nu cerut public finanțarea acestor proiecte, sabotând cu bună știință dezvoltarea regiunii noastre. Și în anul 2018, Guvernul PSD nu va aloca finanțarea necesară finalizării șoselei de centură a Sucevei.

În schimb, liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, este preocupat să organizeze mitinguri de susținere a condamnatului Liviu Dragnea de blocare a luptei anti-corupție și eliberarea infractorilor .

Ceea ce nu întelege încă PSD este că principala problemă a României este STATUL PARALEL cu problemele românilor condus de PSD.”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

comments

comments