full screen background image

Ofiţer din trupele speciale, rănit grav cu o sabie în timpul unor percheziţii la Rădăuţi

Un ofiţer din trupele speciale a fost rănit grav cu o sabie, în această dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi.

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost transportat inițial la Spitalul din Rădăuți de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fiind în comă indusă.

Starea sa este evaluată, pentru a se stabili dacă este necesar să fie transportat la un spital din Capitală.

În cadrul unei acțiuni ce viza destructurarea unei rețele de trafic de droguri, polițistul a fost atacat cu o sabie de unul dintre cei vizați de percheziții, fiind lovit la o mână și în zona capului.

Agresorul mai fusese arestat anul trecut într-un dosar pentru trafic de droguri, iar după 30 de zile a fost plasat sub control judiciar, care a fost și acesta ridicat ulterior.

“Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, care, în această dimineaţă, a fost rănit foarte grav, la cap şi braţ, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toţii ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, este mesajul Poliţiei Române.

comments

comments