full screen background image

Propunerea săptămânii 04 – 10 DECEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AMI – Indiferența Ta

Ami a revenit în atenția noastră cu o continuare a poveștii ce a început odată cu piesa “Mă Omoară”, acum mai bine de jumătate de an. “Indiferența Ta”, noul single al artistei, vorbește despre felul în care unele persoane reușesc să strice tot ce este bun în jurul lor. Odată cu lansarea piesei, artista scria pe pagina sa de facebook: “Indiferența își lasă adânc amprenta pe suflete, pe viață… Nu e nimic de zis, e de ascultat și de meditat… #IndiferentaTa e o piesă care îmi trezește emoții puternice pentru că descopăr în fiecare zi situatii în care indiferența face prea mult parte din realitate”. Dacă vrei să asculți piesa mai des, chiar în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • KADEBOSTANY – Early Morning Dreams

Trupa Kadebostany, înființată în 2008 în Elveția, a lansat o nouă piesă ce are un mare potențial. “Early Morning Dreams” se încadrează perfect în stilul inovativ al pieselor cu care trupa și-a obișnuit cunoscătorii. Ritmurile de pop sunt în perfectă armonie cu mesajul, astfel că “Early Morning Dreams” reprezintă una dintre propunerile muzicale ale acestei săptămâni. Dacă vrei ca piesa să se audă și în playlist-ul VIVA FM, votează în consecință.

 

  • SAM SMITH – One Last Song

Sam Smith a lansat o nouă piesă emoționantă care beneficiază și de un videoclip lansat în urmă cu doar câteva zile. În “One Last Song” artistul britanic își pune sufletul “pe tavă”, continuând astfel promovarea celui de-al doilea album de studio intitulat “The Thrill of It All”. ”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări”, mai spunea Sam Smith. Dacă vrei să asculţi “One Last Song” pe frecvenţele VIVA FM, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments