full screen background image

Propunerea săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie

Viva FM propune, tu alegi!
Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!
Tu decizi, tu votezi, tu alegi!
Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

SMILEY – Vals

Smiley a lansat penultima piesă din cadrul proiectului #Smiley10, maratonul aniversar care marchează un deceniu de carieră muzicală pentru artistul român. “Vals” este o piesă pe care o vom regăsi pe cel de-al partulea album al artistului, ce va fi lansat chiar în luna decembrie a acestui an. Despre „Vals” chiar Smiley spunea că: “este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metaforă a relației de cuplu, despre cum se ajustează doi oameni atunci când sunt împreună, se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar indiferent de orice își continuă dansul prin viață împreună”. Cu o poveste atemporală și un videoclip regizat de Iura Luncașu care a necesitat 2 camioane de recuzită și 40 de dansatori, piesa “Vals” s-ar putea să ajungă pe locuri fruntașe în toate topurile muzicale. Dacă vrei să asculți piesa și pe frecvențele VIVA FM, votează propunerea noastră!

    • CALVIN HARRIS ft. KEHLANI – Faking It (&LilYachty)

Calvin Harris lansează piesă după piesă în acestă perioadă, colaborările cu artiști de calibru fiind la ordinea zilei pentru cel ce ocupă locul 15 în topul celor mai buni 100 de DJ la nivel mondial. De această dată piesa “Faking It”, ce face de asemenea parte de pe albumul “Funk Wav Bounces Vol. 1”, lansat în vara acestui an, este o colaborare cu Lil Yachty și Kehlani. Ca orice producție care se respectă, piesa beneficiază și de videoclip. Iar pentru că modestul DJ spunea la un moment dat într-un interviu că succesul lui se datorează faptului că a fost în locul potrivit la momentul potrivit, noi te întrebăm dacă playlist-ul VIVA FM ar fi locul potrivit pentru “Faking It”. Votează piesa la categoria Propunerea Săptămânii!

CLEAN BANDIT ft. JULIA MICHAELS – I Miss You

Britanicii de la Clean Bandit au lansat, în colaborare cu Julia Michaels, o nouă piesă care a stârnit reacțiile pozitive ale ascultătorilor. “I Miss You” este o piesă sensibilă, despre sentimente și cu un mesaj extrem de puternic, lansată și pentru a marca momentul în care a fost anunțat turneul de peste ocean în care trupa va pleca, în anul 2018. Este vorba de “North American I Miss You Spring 2018 tour” unde sigur se vor auzi cele mai noi creaţii ale trio-ului britanic. Până atunci însă, fanii au timp să se acomodeze şi cu piesa recent lansată, mai ales că “I Miss You” evidenţiază, din nou, talentul artştilor britanici. Dacă vrei să auzi piesa la VIVA FM, votează “I Miss You”!

comments

comments