full screen background image

Tânăr din Bilca reţinut şi încarcerat de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier

Joi, în jurul orei 15.50, în timp ce acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală 4 Gălănești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul.

Conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, fiind blocat în trafic de o altă autospecială de poliție.

Şoferul a abandonat maşina și a fugit peste gardurile unor grădini din apropiere, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia, fiind identificat în persoana unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Bilca.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a mai fost identificat în trafic de polițiști, la 17 noiembrie 2017, dar nu a oprit la semnalul polițiștilor și a abandonat vehiculul, după care a fugit.

În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânăr, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Astfel, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unei măsuri preventive.

comments

comments