full screen background image

Săptămâna Națională a României la Viva FM

Dragi români, avem o țară cu istorie bogată, cu peisaje mirifice, cu pământ fertil și roditor, cu tradiții aparte și mai ales, cu oamenii buni și calzi care se apropie în fiecare an, mai mult ca oricând de 1 Decembrie. Însă țara noastră merită mai mult de o zi în care să fie cinstită. Așa că la Viva FM demarăm, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, campania „Săptămâna Națională a României”, care își propune să întărească ideea de mândrie românească și conștiința națională. Vrem să ne apropiem de românii de pretutindeni și să le-amintim că România e patria noastră cu bune și rele, patrie ce trebuie iubită și protejată. E țara pentru care au luptat atâția oameni și în brațele căreia, la 1918, toate provinciile istorice românești s-au adunat s-o întregească.

Tu cu ce mergi de 1 Decembrie în centrul orașului să sărbătorești? Ai acasă drapelul țării noastre pe care să-l porți mândru pe umeri? Nicio problemă dacă nu îl ai. Ți-l oferim noi, datorită prietenilor noștri de la drapele.ro. Organizăm un concurs prin care vom oferi peste 200 de drapele: câte unul în cadrul fiecărui program live de pe parcursul zilelor din Săptămâna Națională a României: Dimineți animate, Viva Cafe, Viva Trafic și Viva Flash. Tot ce trebuie să faceți e să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Viva FM Suceava cu textul „La mulți ani, România!”, iar noi tragem la sorți numele voastre, după care vă sunăm să intrați în direct la Viva FM, dacă sunteți câștigători. Vă vom aștepta apoi la sediul nostru pentru a ridica personal premiul pe care să-l luați cu voi oriunde călătoriți, să-l pozați, să-l atârnați pe perete acasă sau să faceți orice altceva simțiți cu el.

La finalul ”Săptămânii Naționale a României”, pe 01 Decembrie, vom avea intervenții speciale, cu invitați deosebiți și cu muzică românească nouă și veche. Vorbim despre istorie, despre cum s-a înfăptuit Marea Unire și despre cât de frumos este să fii român. Alătură-te și tu nouă în Săptămâna Națională a României și ascultă-ne în fiecare zi pe 93,7 FM în Suceava, 97,8 FM în Fălticeni și 90,1 FM în Rădăuți, ca să sărbătorim cum se cuvine!

La mulți ani, România!

comments

comments