full screen background image

29 de panouri publicitare vor fi înlăturate în Suceava

Primăria Suceava a anunţat că vrea să facă regulă cu panourile publicitare amplaste în localitate, pentru a recupera datoriile neachitate din contractele de închiriere, în caz contrar panourile urmând a fi dezafectate.

Viceprimarul Lucain Harşovschi a spus că toate societățile care dețin astfel de panouri amplasate pe raza municipiului Suceava și care au contracte expirate sau au restanțe la plată au fost notificate să-și ridice construcțiile de pe domeniul public.

“Pentru că adresele noastre nu au avut succesul scontat, s-au emis dispoziții de înlăturare a acestor panouri și de recuperare a costurilor de demontare de la societățile care le dețin. Premergător ridicării lor, s-au afișat notificări pe toate panourile, notificări care au fost mai eficiente. Mai exact, din opt societăți notificate, șase au venit să-și achite datoriile, plătind suma de 80.117 lei. Două dintre societățile notificate nu și-au achitat datoriile, drept urmare în etapa următoare vom trece la ridicarea a 29 de panouri.”, a precizat Harşovschi.

comments

comments