full screen background image

Cinci copii loviţi de o mașină într-o stație de autobuz din Liteni Moara

Cinci copii au fost loviţi de o maşină în timp ce aşteptau autobuzul în staţie. Accidentul s-a petrecut în localitatea Liteni, comuna Moara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, echipele de intervenţie au fost solicitate la un eveniment rutier petrecut în localitatea Liteni, după ce cinci copii aflaţi în staţia de autobuz au fost loviţi de o maşină.

Copiii care au în jur de 12-13 ani, sunt conştienţi, stabili, fiind preluaţi de cadrele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, din primele informaţii, într-o curbă, şoferul unui autovehicul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, şi a intrat în staţia de autobuz în care se aflau copiii.

Şoferul urmează să fie testat cu aparatul alcooltest, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Referitor la accident, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat: “Ne-am deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar în sprijinul nostru a sosit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Din fericire, cei cinci minori cu vârste între 12 și 15 ani (trei de 12, unul de 14 şi ultimul de 15 ani), deși au suferit traumatisme, toți erau în stare stabilă și cooperanți. După ce au fost monitorizați din punct de vedere medical, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, pentru investigații suplimentare. Colegii mei de la Poliție vor face cercetări și vor stabili împrejurările și cauza producerii acestui accident.”

comments

comments