full screen background image

Alexandru Guriuc, directorul grupului de Mobile din cadrul OSF Global Services: ”Important este să participi, să acumulezi experiență!”

OSF Global Services, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava, organizează, în perioada 4-8 decembrie 2017, cea de a III-a ediție a concursului OSF Hackathon.

Alexandru Guriuc, directorul grupului de Mobile din cadrul OSF Global Services a venit în studioul Viva cu noutăți.

”Important este să participi, să acumulezi experiență. E ca și cum ai face un mini-proiect de la A la Z, o să vedeți cât mai bine un proiect real. Cu fiecare ediție numărul participanților crește, ne așteptăm anul acesta să avem mult mai mulți participant”, a menționat Alexandru Guriuc.

Echipa OSF Global Services a dat startul înscrierilor astăzi, 20 noiembrie, în Amfiteatrul Dimitrie Leonida, unde studenții au fost invitați să participe la lansarea concursului, cu indicații și trucuri utile pentru cei care doresc să îşi demonstreze talentul şi imaginaţia.

Startul competiției va fi dat în ziua de 4 decembrie, prin prezentarea temei de concurs și a soluţiei demonstrative. Toate echipele înscrise vor avea la dispoziţie cinci zile pentru a construi o aplicație care va utiliza Speech Recognition. Studenţii vor aloca ore de programare intensivă în scopul dezvoltării proiectului propus, iar mentorii OSF vor veni în sprijinul echipelor pentru acordarea de suport dedicat.

În data de 6 decembrie va avea loc o evaluare intermediară a proiectelor, iar prezentările lucrărilor, jurizarea și premierea sunt planificate pentru data de 8 decembrie.

Interviul integral îl puteţi asculta mai jos:

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza