full screen background image

PROPUNEREA SĂPTĂMÂNII 20-26 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

  • PINK FT. EMINEM – Revenge

O nouă colaborare neașteptată pare să fi luat prin surprindere industria muzicală. Pink a făcut echipă cu nimeni altul decât rapper-ul Eminem, pentru piesa intitulată „Revenge” și care se regăsește pe cel de-al șaptelea album al artistei, „Beautiful Trauma”.

Pink a declarat că îl consideră pe Eminem un geniu al versurilor ceea ce a determinat-o să îl coopteze pentru acest proiect, care s-a concretizat într-o piesă cu o doză ridicată de amuzament, pentru cunoscători. Dacă vă place piesa, votați-o iar ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

https://www.youtube.com/watch?v=wKMjYxt0V_4

  • RITA ORA – Anywhere

 Cântăreața britanică Rita Ora lansează piesă după piesă. “Lonely Together” și “Your Song” au luat cu asalt playlist-urile drep pentru care artista nu s-a ferit să lanseze o nouă piesă. „Anywhere” beneficiază deja și de un videoclip și va face parte de pe cel de-al doilea album de studio al britanicei, așteptat chiar anul acesta. Rita Ora declara despre felul în care și-a găsit inspirația pentru această piesă: “Intrasem într-o rutină, munceam în fiecare zi, și m-am trezit visând cu ochii deschiși la o zi în oraș cu prietenele”. Zis și făcut, rezultatul jungând aproape de pragul de 15 milioane de vizualizări la videoclipul oficial de pe youtube. Dacă vreți să auziți mai des piesa Ritei Ora, este momentul să o votați la categoria Propunerea Săptămânii.

https://www.youtube.com/watch?v=ksdAs4LBRq8

  • DIRECȚIA 5 FT. ADRIAN SÎNĂ – Să-i Iert Păcate

 Colaborarea lunii pare să vină de la “echipa” formată din Adrian Sînă și Direcția 5. Piesa lansată în urmă cu doar câteva zile, “Să-i iert păcate”, aduce în prim-plan relația în care femeia greșește. Povestea este conturată cu multă măiestrie într-un videoclip regizat de Alex Ceaușu, în timp ce muzica a fost compusă de Marian Ionescu, de la Direcția 5. Piesa poate intra în playlist-ul VIVA FM doar prin intermediul voturilor.

https://www.youtube.com/watch?v=wZNK0Llq0Ko

comments

comments