full screen background image

Proiecte de peste 5 milioane de lei prin PNDL, la Rădăuţi

Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Rădăuți, a anunțat, într-o conferință de presă, că municipalitatea a completat și a depus toate documentele necesare finanțării prin PNDL a proiectelor selectate de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Loghin a spus că a fost o muncă grea, dar că s-a lucrat în echipă, și nu ar fi reușit fără implicarea funcționarilor din primăria Rădăuți, sub conducerea primarului Nistor Tătar.

Pentru județul Suceava, suma alocată prin PNDL este de cca. 930 de milioane de lei, din care la Rădăuți ar putea să ajungă aproximativ 5,2 milioane de lei, pentru a putea fi finanțate cinci proiecte locale.

Este vorba despre ”Continuare de lucrări de realizare și dotare începute în baza Autorizației de construire nr. 328/ 2007 pentru obiectivul Școală Generală cu clasele I – IV și Sală sport situată în municipiul Rădăuți str. Oborului nr. 14 A, ”Extindere Școală Gimnazială ”Mihai Eminescu” cu un corp de clădire nou P + 2E, Extindere și modernizare Grădinița cu Program Normal ”Sfânta Treime” Rădăuți, Reabilitare și modernizare Grădinița cu program normal nr. 6 și Termoizolare fațade pentru Grădinița cu program prelungit ”Prichindelul”.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments