full screen background image

Cuşnir: “În două săptămâni, Lungu a strâns 2.000 de lei pentru Foresta. La Rapsodii de toamnă, s-au strâns 9.100 de euro în 10 minute!”

Preşedintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a fost invitatul emisiunii “Faţă în faţă”, realizată de Marius Cocoş.

Cuşnir a apreciat că sucevenii nu mai au încredere în actuala conducere a oraşului, fapt reflectat de gradul scăzut de colectare a taxelor şi impozitelor locale.

Cuşnir: “Când ai un grad de colectare de 60% din taxe şi impozite, înseamnă că lumea nu are încredere să-ţi dea banii să-i gestionezi. Când lansezi o colectă publică pentru salvarea echipei de fotbal a municipiului, Foresta, şi primeşti donaţii de 2.000 de lei în două săptămâni, înseamnă că nimeni nu are încredere în tine. Asta este marea problemă a actualei conduceri. Şi aş vrea să dau doar un contra-exemplu, pentru că se spune că nu sunt bani, sucevenii nu vor să dea bani. În această toamnă, Rotary Suceava a organizat evenimentul Rapsodii de toamnă. A fost generată şi o colectă publică, pentru sprijinirea Centrului Blijdorp, pentru copiii cu dizabilităţi. S-au strâns 9.100 de euro în 10 minute. Asta înseamnă să faci un lucru în care lumea are încredere, înseamnă că în acei oameni comunitatea are încredere. Aceasta este diferenţa de încredere. Şi spre asta trebuie să ne îndreptăm: lumea trebuie să aibă încredere în noi.”

Înregistrarea integrală a emisiunii cu Dan Ioan Cuşnir o puteţi asculta mai jos:

comments

comments