full screen background image

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

În cursul zilei de marţi, la ora 18.21, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control, pe DN 17, în orașul Frasin, autoturismul condus de un localnic, de 49 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 17.08, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat, de 35 de ani, din București, care locuiește fără forme legale, în comuna Vadu Moldovei.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 21.20, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control, la intersecția DJ 178C Bilca, cu un drum comunal de pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din orașul Vicovu de Sus.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, care vor fi soluționate procedural.

comments

comments