full screen background image

Lansarea campaniei naționale de promovare InvestEU în România

Reprezentanța Comisiei Europene în România are plăcerea anunţă evenimentul de lansare a campaniei naționale de promovare InvestEU în România, ce va avea loc marți, 7 noiembrie 2017, orele 14:00, la sediul la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România (strada Vasile Lascăr 31, etaj 9, sala Schuman).

Investițiile Uniunii Europene aduc progrese semnificative în viața noastră de zi cu zi. Campania InvestEU dezvăluie poveștile care au stat la baza sprijinului acordat de UE: proiecte care au crescut rapid cu sprijin european, creând noi locuri de muncă, școli moderne și universități, soluții îmbunătățite de asistență medicală, infrastructuri de transport eficiente, energie regenerabilă și inovare în întreaga Europă.

Planul de Investiții pentru Europa, o initiațiva comună a Comisiei Europene și a Băncii Europene de Investiții, propune să mobilizeze investiții publice și private în sumă totală de 500 miliarde euro până în 2020, pe tot teritoriul Uniunii Europene. În România, prin Planul de Investiții pentru Europa au fost deja acordate finanțări în suma de 258 milioane euro, prin care se așteaptă mobilizarea a 943 milioane euro în investiții totale.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe website-ul oficial: https://europa.eu/investeu.

comments

comments