full screen background image

Întâlnire cu factorii implicați în turism, la Consiliul Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, organizează luni, 6 noiembrie, o întâlnire cu factori implicați în turism, pentru a dezbate mai multe teme de actualitate.

La întâlnire sunt invitați să participe toți cei care activează în domeniul turismului – asociațiile de turism, reprezentanții structurilor de cazare, agențiile de turism, primarii din localitățile cu potențial turistic, centrele de informare turistică din județ.

“Vom discuta despre Master-Planul de Dezvoltare a Turismului pentru județul Suceava, despre infrastructură și Master-Planul de Transport pentru județul Suceava, vom contura calendarul și acțiunile pentru perioada următoare, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, axându-ne pe Proiectul Crăciun în Bucovina.

Vom discuta si despre completarea Calendarului Centenar, acțiuni pe care dorim să le organizăm în perioada 28 Noiembrie 2017 – 1 Decembrie 2018.

În acest context vreau să spun că vom continua să încurajăm și să acordăm sprijinim pentru ca tot mai multe localități să devină stațiuni turistice. Cred că, deja, foarte multe dintre acestea îndeplinesc condițiile, atât ca infrastructură cât și ca obiective turistice pe care le au.
Mă gândesc la Mălini, Vama, Putna, Solca, Cacica, Sadova, Ciocănești, Cârlibaba, Dorna Candreni, Poiana Stampei, Șaru Dornei, Moldovița, Mănăstirea Humorului și multe, multe altele – lista poate oricând continua.

Voi face toate demersurile, cifrele statistice mă ajută ca argumente, pentru ca aceste localități dar și altele care vor urma, să fie recunoscute ca stațiuni turistice.

Însăși Bucovina, ca entitate turistica, este de interes național și internațional și ca atare continui să solicit ca Bucovina să fie declarată Pol de dezvoltare turistică, spre a fi inclusă într-un program de investiții adecvat.”, a precizat Flutur.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza