full screen background image

Sesiune de atragere a principalilor actori comunitari în Asociația GAL URBAN Rădăuți

Asociația GAL URBAN Rădăuți organizează, în această perioadă, sesiune de atragere a principalilor actori comunitari ca membri GAL.
Aceștia au ocazia de a participa activ la dezvoltarea durabilă a regiunii, prin implementarea măsurilor de combatere a excluziunii sociale, iar membrii reprezentanți ai sectorului privat vor putea beneficia de granturi cu o valoare aproximativă de 30.000 euro.

O astfel de structură este finanțată în baza unei bugetări prin intermediul Fondurilor Europene, scopul fiind participarea la cofinanțarea proiectelor din arealul de acoperire.

GAL-urile elaborează o strategie de dezvoltare locală integrată și sunt responsabile de implementarea acesteia.

Un Grup de Acțiune Locală (GAL) este o formă de parteneriat care reunește reprezentanți ai sectoarelor public, privat și ai societății civile din teritoriul municipiului Rădăuţi, creat cu scopul de a implementa metodele de abordare de jos în sus (LEADER).

Condițiile de aderare sunt:

– Acceptarea statutului;

– Identificarea cu obiectivele asociației;

– Disponibilitatea implicării în activitățile Asociației;

– Sediul/ domiciliul pe raza UAT Rădăuți.

Documentele necesare înscrierii sunt cererea de aderare, copie după documentele de identificare ( CUI / CIF / BULETIN ), plata taxei de aderare (pentru solicitanții care fac parte din sectorul privat);

Documentele necesare pentru aderarea la Statutul Asociației se depun în până pe data de 06.11.2017, la sediul Primăriei Municipiului Rădăuți, etaj 1, camera 36 – secretariat.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments