full screen background image

Secția de pediatrie a Spitalului Rădăuţi va fi extinsă

Direcția de Sănătate Publică Suceava a avizat proiectul înaintat de Spitalul Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți privind extinderea pe verticală a spațiilor prin mansardare, în noul spațiu urmând să funcționeze secția de pediatrie.

Actualul spațiu în care funcționează pediatria este insuficient și nu poate să asigure funcționalitățile cerute de legislația în vigoare.

Proiectul respectiv are ca obiectiv extinderea spațiilor existente ale spitalului cu o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați.
Documentația necesară este finalizată, proiectul urmând să fie depus la Compania Națională de Investiții pentru aprobare.

Valoarea acestuia este de 2,2 – 2,5 milioane euro și prevede, pe lângă mansardare și reabilitarea energetică a clădirii spitalului, realizarea izolației și anveloparea clădirii, cu excepția clădirii în care funcționează Policlinica.

În anul 2018 se intenționează extinderea Compartimentului de Primiti Urgențe în corpul de clădire A și realizarea unui proiect de extindere și construcție pe laterală a pavilionului M 1 al Secției de Psihiatrie din cadrul spitalului vechi.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments