full screen background image

Propunerea săptămânii 30 OCTOMBRIE – 05 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CAMILA CABELLO FT. YOUNG THUG – Havana

Tânăra Camila Cabello, în vârstă de doar 20 de ani, a reușit o nouă performanță odată cu lansarea videoclipului oficial pentru piesa “Havana”, cu 9 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la publicare. Piesa este considerată a fi partea esențială din cadrul primului album al artistei, ce va fi lansat la finalul acestui an. „Havana” este evident o piesă dedicată capitalei Cubei și inspirată tot de acolo, fiind orașul în care s-a născut Camila Cabello. Energie, talent, voce, un strop de actorie, toate aceste elemente ar putea defini piesa lansată de Camila Cabello. Dacă și „Cuba” ar trebui să se alăture celorlalte piese din playlist-ul VIVA FM, votează!

  • IMAGINE DRAGONS – Whatever It Takes

Cel mai recent single de pe albumul “Evolve” al trupei americane Imagine Dragons este intitulat “Whatever It Takes” și beneficiază deja de două videoclipuri. Membrii trupei au parte de o periadă extrem de încărată, având în vedere că se află în plină promovare pentru noul album, lansat în luna iunie a acestui an. Turneul se va prelungi și pentru anul viitor, când trupa Imagine Dragons este așteptată să concerteze și în Europa. După succesul piesei „Believer” s-ar părea că și “Whatever It Takes” sună foarte bine indiferent de context. Astfel că în această săptămână piesa reprezintă una dintre propunerile VIVA FM.

 

  • THE MOTANS FT. INNA – Nota De Plată

Pentru The Motans s-ar părea că seria colaborărilor impresionante continuă. După piesa “Weekend”, realizată alături de Delia, a venit momentul să fim surprinși de prima colaborare cu INNA, care s-a materializat prin intermediul piesei “Nota De Plată”. Chiar Denis declara despre colaborarea cu INNA “că a fost o experiență unică pentru mine. A dat culoare întregii melodii și a făcut-o să sune pur și simplu feeric, aș vrea să îi mulțumesc pentru implicare, profesionalism.” Dacă vrei ca piesa să se audă și din playlist-ul VIVA FM, votează în consecință.

Votează melodia preferată!

comments

comments