full screen background image

Ne pregătim împreună pentru sezonul cadourilor!

Rubrica “Recomandări” are scopul de a ne cunoaște mai bine unii pe alții. Radio Viva Fm este un radio local pe care se pot baza partenerii locali în promovarea serviciilor oferite, iar ascultătorii pot beneficia, pe langă o muzică bună, de multe informații locale, diseminate atât prin cunoașterea celor care sunt în spatele afacerilor locale, cât și prin avantajele financiare oferite de aceștia pentru serviciile lor.

Am pornit de la ideea de a da valoare cumpărăturilor avantajoase in județul Suceava, efectiv de a vă aduce la cunoştiință ofertele partenerilor noștri, însoțite de câteva sfaturi din domeniul în care activează. Am descoperit că își cunosc foarte bine activitatea, că le place ceea ce fac și că se adaptează clienților, atât prin pachete promoționale, cât și prin implicarea personală în mulțumirea acestora.

Așa că fac o retrospectivă a avantajelor oferite de parteneri pentru săptămana trecută, cu mențiunea că am dat startul promovării prin aceste recomandări tuturor celor interesați să fie mai aproape de noi și nevoile noastre. Cu siguranță vor fi și mai multe avantaje, mai ales că urmează perioada sărbătorilor de iarnă, și nevoia noastră imediată sunt cadourile pentru cei dragi și chiar pentru noi personal, pentru că e bine să ne facem și singuri un mic cadou, din când în când. Așa că ponturile de săptămana trecută au fost special selectate pentru a ne încărca cu “un plus de energie”.

Salonul de înfrumusețare “Petite Style” Suceava ne-a dat pontul cu cele 10 ședințe Vacuum cu infraroșu, oferite la 300 de lei! Pentru că un tonus bun ne ajută să avem o săptămană cu reușite în toate, am aflat că beneficiile acestor ședințe sunt: tonifică pielea, stimulează circulatţia, modelează corpul şi, totodată, ajută la detoxifierea organismului prin realizarea unui drenaj limfatic.

Restaurant “Taverna Bachus” ne-a povestit că, la sfârșit de săptămână, sunt din când în când și seri festive în această locație, unde putem petrece cu prietenii, cum a fost cea de vineri, 27 octombrie, unde s-a profitat de o seară cu specific american, cu muzică live, dar și cu un meniu pe măsură, cu 3 feluri de mâncare, la doar 49 lei de persoană! Cu siguranță ne va ţine la current și cu alte petreceri, așa că urmăriți-ne în continuare.

“After School Little Hero” a lansat în această săptămână o ofertă pliată pe vacanța claselor primare. Îi așteaptă pe “micii eroi” în vacanța din 30 octombrie – 3 noiembrie, începând cu ora 7.40, până la ora 17.00, cu : efectuarea temelor (dacă sunt în perioada vacanței), petrecere de Halloween, ieșire în aer liber, distracție şi voie bună. Toată săptămăna cu 150 de lei și masă la cerere! Astfel, cei care nu au bunici în zonă și nici concediu în această periodă, pot profita de această informație.

Pontul sfârșitului de săptămână a fost în același ton de lucruri benefice pentru noi, care să ne energizeze. Astfel, Pensiunea Restaurant “Popasul Domnesc” din Voroneț a oferit în acest weekend o intrare gratuită la centru SPA, dând startul la relaxare cu prietenii și familia! Cu siguranță că vor mai avea facilități pentru grupuri, așa că ne recomandă să urmărim ofertele lor.

Cu gândul la relaxare încep și această săptămană, care nu înseamnă detașare de responsabilitățile care ne înconjoară, ci doar faptul că le-am consumat pe unele dintre ele și chiar și-au adus aportul pentru un plus de energie. Chiar ne propunem, în perioada următoare, să promovăm pachetele de sărbători, iar aceste ponturi să fie sprijin pentru campaniile de promovare ale partenerilor noștri locali, din perioada următoare, când cu toții vom face cadouri celor dragi.

Mulțumim și sponsorului nostru, CAR Învățămant Fălticeni, care ne-a susținut în demersurile pentru a promova această rubrică și care au şi o recomandare pentru cei interesați de un împrumut în perioada următoare: găsiți sfaturi din domeniul financiar pe www.imprumuturisuceava.ro/7sfaturi-credite-avantajoase/, precum și pe www.car-invatamant.ro.

Sper că am găsit cateva ponturi pentru ascultătorii Viva Fm și câteva idei de campanii de promovare pentru sezonul cadourilor.

Rămaneți pe frecvențele Viva Fm, mai ales că și noi ne pregătim pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, cu oferte de promovare avantajoase și cu muzică de sezon în luna decembrie!

Loredana VIZITEU

Director marketing – vânzări

comments

comments