full screen background image

Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru creşterea gradului de siguranţă publică în Vatra Dornei

În perioada 27 – 28 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, obiectivul fiind creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor şi diminuarea riscului infracţional şi victimal.

Acţiunea a vizat în principal prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și depistarea persoanelor străine de localitate (voiajori).

Au fost efectuate verificări la peste 20 de unităţi economice, baruri şi locaţii de alimentaţie publică.

Au fost oprite în trafic 80 de vehicule şi au fost legitimate peste 100 de persoane.

Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1160 de lei.

În acţiune au fost angrenaţi şi 14 poliţişti judiciarişti care au intensificat activităţile investigative şi de cercetare penală în cauzele aflate în lucru.

Astfel, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Vatra Dornei au continuat verificările în dosarul penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în dauna unei minore, la data de 06/07 octombrie (furt telefon mobil din incinta unei discoteci, faptă sesizată prin plângere la aproximativ o săptămână după comitere).

În urma activităţilor desfăşurate, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galați. Pe parcursul cercetărilor, s-a stabilit că telefonul mobil, în valoare de 1000 de lei, a fost vândut de către acesta unei persoane domiciliate pe raza comunei Dorna Candrenilor, județul Suceava..

Bunul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

De asemenea, pe parcursul acţiunii au fost efectuate verificări în sălile de jocuri de noroc și cele de pariuri sportive de pe raza municipiului, pentru identificarea persoanelor străine de localitate care frecventează aceste obiective.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza