full screen background image

600 de cadre didactice și elevi rădăuţeni, implicaţi în Campania de ecologizare “Let`s Do It, Suceava”

Pe data de 24 octombrie, la sediul Primăriei Municipiului Rădăuți a avut loc o întâlnire la care au participat directori, elevi și profesori ai instituțiilor școlare rădăuțene, precum și reprezentanți ai administrației locale.

Scopul acestei întâlniri, a fost reprezentat de evaluarea activităților derulate de către școli în cadrul campaniei de ecologizare Let s do it, Suceava!

Pentru mai bine de o oră, participanții și-au prezentat rezultatele proiectului, numărul de voluntari implicați dar și-au expus și propriile idei în legătură cu viitoarele ediții ale campaniei.

La nivelul municipiului Rădăuți, aproximativ 600 de cadre didactice și elevi au răspuns inițiativei derulate de către Asociația Biosilva în parteneriat cu Asociația AREAS.

Un cadru didactic a venit cu inițiativa de a se implementa în comunitatea rădăuțeană activitatea Let’s do it, Rădăuți!, activitate care să se deruleze lunar, prin rotație.

Discuțiile dintre profesori, elevi și reprezentanții administrației rădăuțene, au vizat problemele actuale pe care le întâmpină orașul din punct de vedere al colectării diferențiate a deșeurilor, curățenia din parcuri, comportamentul cetățenilor față de zonele verzi.

La întâlnire au participat, din partea administrației locale, Simion Sticleț, consilier la cabinetul primarului, Păunel Andrusceac, inspector protecție civilă și situații de urgență și Louana Popovici, purtător de cuvânt. Școlile care au fost reprezentate în cadrul întâlnirii au fost: Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”, Colegiul Tehnic Rădăuți, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă”, Școala Gimnaziala ”Regina Elisabeta” și Școala Gimnazială ”Gheorghe Popadiuc”.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments