full screen background image

Despre plăcerea întâlnirii cu muntele, cu Nicoleta Loghin, primul lider montan internațional din România!

Astăzi, la ”Dimineți Animate” a ajuns Nicoleta Loghin, vicepreședintele Asociației Ghizilor Bucovina, primul lider montan internațional din Fălticeni… și din România!

Am vorbit despre plăcerea și bucuria întâlnirii cu muntele, în orice condiții meteo!

Într-o postare de pe pagina ei de socializare, Nicoleta scrie așa: ”Ce-mi place când urc pe munte e ca prezentul e cel mai important, cum de altfel e și normal. Fiecare pas îl simți, îl gândești, trebuie să fii acolo prezent și atât. Nu există trecut și nici viitor. E o detașare grozavă de la cotidian și “medicamentul” potrivit pentru suflet și trup!”, iar pasiunea cu care vorbește despre munți de fiecare dată când ne trece pragul radioului, nu are cum să nu te ”prindă”, chiar de poate, nu ai fost mai deloc pe culmile acestora.

Nicoleta are un dar de a te face să îți dorești măcar o dată să îți tocești tălpile bocancilor, să respiri aerul curat, să faci febră musculară, să îți bată inima repede, iar când ajungi în vârf de munte, să strigi de bucurie, că ai reușit!
Muntele ne primește fie vară, fie iarnă, muntele ne deschide drumuri, la fel ca viața, nelipsite de piedici și obstacole dar pline de speranță!

Despre munte, despre drumeții și despre Academia de Munte, am vorbit astăzi, la matinal, cu Nicoleta Loghin. Ascultați interviul integral, mai jos!

comments

comments