full screen background image

VIVA FM şi partenerii săi continuă campania „Cumpărăturilor avantajoase” în județul Suceava!

Dragi ascultători,

Vă spuneam săptămana trecută că ne-am dori să împărtășim cu voi inclusiv ofertele primite de la partenerii noștri. Am încercat să stăm de vorbă cu o parte dintre ei și chiar am primit un feed-back pozitiv. Veți spune că este reclamă și atât. Mi s-a întâmplat, totuși, să am nevoie de un serviciu oferit de un partener și chiar mi-a fost de folos, cum a fost oferta la stomatologie.

Și dacă partenerii noștri au reușit să dea și un plus de valoare produsului pe langă reducerea de preț, iată că pe mine m-au convins.Cel puțin am avut cu ce să compar.

Sper să vă fie și dumneavoastră de folos, desigur când aveți nevoie fiecare, pentru că nevoile noastre sunt diferite, dar timpul este același pentru toți. Si dacă pot să vă salvez timpul pentru a căuta, de ce să nu vă pun la dispoziție ceea ce aflu? Dumneavoastră veți aprecia dacă corespunde sau nu nevoilor pe care le aveţi.

Supermarket “Olint” Rădăuți ne-a impărtășit următoarele despre uși și parchet.

Ușile metalice au devenit esențiale în domeniul siguranței locuinței, fiind robuste, sigure și având sisteme de închidere avansate. Pentru o punere în operă corespunzătoare a ușilor metalice, trebuie avută în vedere planeitatea acestora. În momentul fixării ușii cu tot cu ramă în spațiul destinat, se recomandă folosirea unui dreptar pentru a verifica verticalitatea ansamblului. Acest lucru este foarte important pentru o închidere optimă a sistemului de încuietoare.
Uşa metalică, set complet, diverse modele este acum la numai 289 de lei.
Parchetul laminat este o variantă modernă de acoperire a pardoselilor, care se remarcă prin uşurinţă la montaj şi aspect estetic plăcut.
La montajul parchetului se recomandă folosirea unei folii izopren sau a plăcilor de polisitiren speciale, disponibile la Raionul Decorațiuni interioare, şi păstrarea unui spațiu de dilatare până la pereţii incăperii, care se acoperă cu plintă la culoarea parchetului, aceasta completând sistemul de pardoseală.
Parchet laminat 12 mm, trafic casnic intens, diverse culori este acum la numai 39,9 lei/mp.

Trecem de la construcții și amenajări la servicii stomatologice din orașul nostru.

La Centrul Radiologic “Doctor Lungu” din Suceava, str. Vasile Alecsandri, vis-a-vis de Colegiul “Ştefan cel Mare”, beneficiați în această perioadă de Tomografie computerizata 3D.CT dentar, la numai 135 de lei.
Tomografia computerizată dentară (CT) ofera medicului toate informaţiile de care are nevoie pentru realizarea unei manopere cu succes.
Practic, CT furnizează imaginea secţiunii transversale a osului (a treia dimensiune). care nu apare pe o panoramică. Iar dacă aceste servicii se află în cel mai nou și modern centru stomatologic, iată că frica de dentist poate fi transformată într-un zâmbet sănătos.

Și ca să uităm de durerea de dinți, precum și de faptul că a început o nouă săptămană de lucru, am primit de la partenerul nostru “Civica Sport Center” Suceava următorul pont: până pe 31 octombrie, tu şi prietenii tăi puteți profita de saună, sporturi precum tenis de picior, tenis de masă, squas în sala de sport Gratis, în limita locurilor disponibile.

Desigur că săptămana trecută era foarte cald și sauna nu era tocmai potrivită. În această săptămână, vremea nu mai este atât de prietenoasă, însă beneficiile saunei sunt aceleași, indiferent de vremea de afară.
– Creşte gradul de hrănire la nivelul pielii. Aerul cald produce vasodilataţie sub piele, astfel se deschid vasele de sânge şi hrpnesc intens pielea:
– Creşte imunitatea organismului;
– Ajută în procesul de slăbire, pentru că accelerează metabolismul. Desigur, pentru acest rezultat este recomandat să practicaţi sauna cu regularitate;
– Ameliorează durerile articulare şi musculare, având totodată şi rol de prevenţie pentru diverse afecţiuni cu localizare la nivelul muşchilor sau articulaţiilor;
– Energizează organismul;
– Elimină stresul.

Și totuși, pentru că week-endul a trecut, să vorbim şi de câteva oportunități în educație antreprenorială.
Astfel, “Corporate Business Events” organizează “Cina de Afaceri” în Suceava, la Palatul Alexander, în data de 10 noiembrie, cu următoarele beneficii:
– participanții vor avea oportunitatea de a sta într-un cadru intim (doar 50 de participanţi) la discuţii cu Marius Ghenea şi Dragoş Anastasiu.
– 3 dintre ei vor fi câştigătorii unei sesiuni private de 10 minute business coaching cu Marius sau Dragoş.
– vor face networking şi îşi vor putea dezvolta reţeaua de contacte, identificând viitori parteneri de afaceri. Oportunitatea este imensă, depinde de fiecare dintre ei cum o percepe sau o vede.
– este un eveniment de socializare şi dezbatere a antreprenoriatului, performanţei şi dezvoltării afacerilor.
– experienţa, sfaturile sau soluţiile celor doi invitaţi pot să îi ajute în dezvoltarea afacerilor lor, daca vor ţine cont de acestea.
– va fi creată o atmosfera destinsă, cu ajutorul vinului spumant Criseco Cricova.
– experienţa degustării de vin (cu 3 tipuri de vin, alb sec, roşu sec şi rose demisec de la Casa de Vinuri Cotnari) asociate cu antreurile oferite de ValePutna, felul principal şi desertul.
– gratuitate tuturor celor care participă la Cina pentru Conferinţa de la Iaşi de a doua zi, pe 11 noiembrie.
– alocarea locurilor în sală funcţie de confirmarea finala (achitarea taxei de participare)

Și dacă vorbim de taxe, avem și aici o ofertă 30% discount, dacă vin 2 participanți din firma/aceeaşi facture și 40% discount dacă vin mai mult de 3 participanți din aceeași firmă

Sper că am reușit să dăm cate un pont pentru fiecare dintre dumneavoastră. Dacă nu v-ați regăsit, rămaneți pe frecvențe pentru că vom reveni și cu altele. Dacă tot străbatem județul Suceava în lung și-n lat, chiar ar fi păcat să nu beneficați și dumneavoastră, măcar de o “doză argumentată de cumpărături locale”.

Și pentru că, ofertă sau nu, avem nevoie de bani, pentru împrumuturi sau sfaturi de a economisi puteți apela la CAR Învăţământ Fălticeni – împrumuturi cu dobândă fixă pentru: salariaţi din mediul privat, bugetari şi pensionari în întreg judeţul Suceava, de la care puteți afla cele mai pertinente informații financiare.

Vă reamintim că toate împrumuturile acordate de CAR Învățământ Fălticeni sunt cu dobândă fixă, dar pentru mai multe detalii puteți să-i contactați pe www.car-invatamant.ro sau la una din cele peste 23 de agenții din județul Suceava.

Până data viitoare, rămâneți pe frecvențe! Vă mulțumesc că ați avut răbdare până la finalul articolului și vă aștept cu orice fel de sugestii pe adresa de mail: loredana@vivafm.ro.

Loredana VIZITEU

Director marketing – vânzări

 

comments

comments