full screen background image

Directorul CCS, prof. Valentin Ianoș: “Casa de Cultură a Studenților încearcă, să acopere nevoia de informație, educație și divertisment pentru studenți”

Zi de joi cu noutăți de la Casa de Cultură a Studenților din Suceava. Alături de Iulia Sîrghi la Viva CAFE a fost directorul CCS, prof. Valentin Ianoș.

”Casa de Cultură a Studenților încearcă, să acopere nevoia de informație, educație și divertisment pentru studenți, dar și pentru un public numeros, din toate categoriile de vârstă, oferindu-le tuturor posibilitatea participării la diverse programe care vor fi concepute pentru a satisface dreptul și accesul cetățenilor la cultură.”, a spus directorul Casei de Cultură a Studenților din Suceava, prof. Valentin Ianoş.

”Avem 11 cursuri gratuite pentru studenți”.

”În acestă seară avem jazz. Cum frumos zice cineva: unul din bogații patriei jazz vine la Suceava, este din Italia și nu mai sunt bilete. S-au vândut toate biletele spre surprinderea mea și acesta este un pas înainte spre aprofundarea acestui gen muzical. Sper să fie la fel și la următorul spectacol Othello Piano Trio de pe 26 octombrie 2017 ora 19 pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” al Universitatii ”Ștefan cel Mare” din Suceava.”

”Pe 29 noiembrie va avea loc Balul Bobocilor USV, tema din acest an este Egiptul Antic, iar invitat special este cântărețul Speak.”

Aflați noutăți despre evenimentele viitoare, cursurile pentru studenți și Balul Bobocilor USV în interviul de mai jos:

comments

comments