full screen background image

Accident provocat de un tânăr din Zvoriştea, care conducea băut şi fără permis

În cursul nopţii de marţi, la ora 22.17, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 29A, pe raza localității Zvoriştea, un localnic, de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Astfel, a lovit podețul unei proprietăţi și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Apoi, împreună cu un pasager din vehicul a plecat de la fața locului, cei doi fiind identificați ulterior de polițiști pe raza localității.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui localnic, de 64 de ani.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor trei persoane, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto de 21 de ani, 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 64 de ani, și 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celuilalt pasager, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments