full screen background image

Propunerea săptămânii 16 – 22 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JP COOPER – She’s On My Mind

Cântărețul britanic JP COOPER a lansat și cel de-al patrulea single de pe albumul “Raised Under Grey Skies”, intitulat sugestiv „She’s On My Mind”. Artistul și-a dorit inclusiv un material vizual care să surprindă foarte bine energia piesei și care să îndemne ascultătorul să cânte, astfel că videoclipul întrunește aceste caracteristici, evidențiind o poveste ce are ca element central tot cântatul. Dacă starea de spirit a piesei „She’s On My Mind” te-a “prins” și pe tine, votează în consecință.

  • OFENBACH FT. NICK WATERHOUSE – Katchi

Băieții de la Ofenbach au colaborat cu producătorul de origine americană Nick Waterhouse pentru o nouă piesă care deja urcă rapid în topurile internaționale. “Katchi” vine la pachet cu un videoclip aparte, cu mici doze de umor și un sound care îmbină note de rock și muzică electronică. Toate, într-o piesă extrem de ușor de fredonat și care te surprinde de la prima ascultare. Dacă ești de părere că piesa merită să ajungă în playlist-ul VIVA FM, votează!

 

  • SMILEY – Pierdut Printre Femei

Smiley s-a ținut de cuvânt și în această lună, lansând, pe data de 10, o nouă piesă care ne amintește oarecum și de succesul pe care tânărul artist l-a avut cu “Pierdut Buletin”. De data acesta însă, Smiley este pierdut… printre femei, acesta fiind și titlul piesei pe care o puteți vota la Propunerea Săptămânii. Despre mesajul piesei “Pierdut Printre Femei”, Smiley declara că: “Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai și rătăcești. Fiecare întâlnire pe care o ai îți arată cumva ce îți dorești de fapt; fiecare femeie pe care o cunoști îți conturează imaginea femeii care îți va fi sufletul-pereche… povestea vieții mele”.
Proiectul #Smiley10 a debutat în luna martie a acestui an, cu piesa-manifest “Flori de Plastic”, marcând împlinirea a 10 ani de carieră muzicală pentru Smiley. Dacă îți place “Pierdut Printre Femei”, a 8-a piesă din cadrul maratonului de lansări, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments