full screen background image

Cine Globe susține performanța elevilor

Cine Globe susține și premiază performanța elevilor din România.

Astfel, în perioada 16 octombrie – 11 noiembrie, toți elevii care au obținut prima notă de 10 și vor să se relaxeze cu un film la Cine Globe, vor primi gratuit un meniu popcorn pentru copii drept răsplată pentru performanța lor.

Campania se desfășoară în ambele multiplex-uri: Cine Globe Titan și Cine Globe Botoșani.

Filmele reprezintă o metodă bună și educativă prin care elevii pot lua o pauză de relaxare, iar acum la Cine Globe pot fi și răsplătiți și pentru perfomanțele lor școlare. Orice părinte care vine cu cel mic la unul dintre multiplex-urile Cine Globe cu carnetul de elev și prezintă prima notă de 10 pe care a obținut-o anul acesta, va primi gratuit un meniu popcorn pentru copii.

Câteva dintre premierele de care se pot bucura elevii în perioada 16 octombrie – 11 noiembrie se numără comedia pentru adolescenți sunt „Tata în război cu… tata 2” sau animațiile „Micul vampir” și „Bigfoot Junior”.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe pagina de Facebook Cine Globe Romania.

Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

comments

comments