full screen background image

Liliana Agheorghicesei: ”Țin să îi felicit pe cei care muncesc zi de zi pentru interesele firmelor!”

Zi de joi cu noutăți.

Alături de Iulia Sîrghi s-a aflat preşedintele Federaţiei Patronale a IMM din judeţul Suceava, Liliana Agheorghicesei. Au discutat despre cea de a XXII-a ediție a TOPULUI FIRMELOR PRIVATE DIN JUDEȚUL SUCEAVA.

Vineri, 13 octombrie 2017, Federația Patronală a Intreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava organizează cea de a XXII-a ediție a TOPULUI FIRMELOR PRIVATE DIN JUDEȚUL SUCEAVA.

Evenimentul va avea loc la Complexul Zamca din Suceava și se va bucura de prezența a peste 300 de firme IMM din județul Suceava alături de reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, ai instituțiilor publice locale și centrale, conducerii CNIPMMR, instituțiilor bancare, alte organizații și organisme de la nivel local și național, parteneri și colaboratori ai Federației Patronale IMM din județul Suceava.

TOPUL IMM SUCEAVA 2017 va evidenția rezultatele economice deosebite obținute de IMM-urile sucevene în anul 2016, performanțele de excepție obținute de acestea și oamenii de afaceri care le conduc.

”Este un eveniment marcant și datorită faptului că an de an reușim să ne întâlnim aproximativ 300 de firme, acestea sunt firmele fruntașe ale județului nostru, multe dintre ele sunt fruntașe la nivel național. Deși starea economică nu prea ne este favorabilă, sunt unele firme care se desprind și care sunt premiate”, a declarat Liliana Agheorghicesei.

În cadrul TOPULUI IMM SUCEAVA 2017, vor fi acordate și premii speciale unor firme IMM sucevene, pentru rezultate economice și antreprenoriale de excepție înregistrate.

Mai multe amănunte, însă, aflați ascultând interviul integral de mai jos:

comments

comments