full screen background image

Angajații EGGER susțin elevii performanți cu 3.500 de euro

La cea de-a VII-a ediție a “EGGER is Running” s-au recunoscut și premiat performanțele copiilor cu rezultate academice notabile.
Duminică, 8 octombrie 2017, 82 de angajați ai companiei EGGER au alergat 700 de km și au strâns 3.500 de euro. În urma acestei acțiuni, 20 de elevi cu rezultate foarte bune la învățătură au beneficiat fiecare de un cec în valoare de 175 de euro. Prin intermediul acestui program, EGGER încurajează angajații să participe la concursuri de alergări şi, cu această ocazie, să adune fonduri pentru diferite cauze nobile. EGGER donează 5 euro pentru fiecare kilometru alergat.

Fabrica EGGER din Rădăuți a organizat duminică, 8 octombrie 2017, pe stadionul orașului, cea de-a VII-a ediție a “EGGER is Running”. Tradiționalul eveniment reprezintă o competiție internă de alergare, care se desfășoară anual și al cărui scop final este susținerea unor cauze nobile. Anul acesta 82 de angajați ai companiei s-au antrenat pentru a lua startul în competiție. Motivați de dorința de a premia performanța aceștia au alergat în total 700 de km, reușind să adune suma de 3500 de euro. Beneficiarii acestei acțiuni sunt 20 elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care provin din familii cu o situație precară. Efortul participanților a fost răsplătit de zâmbetele copiilor care au fost prezenți la eveniment. Aceștia le-au mulțumit angajaților EGGER pentru implicare și pentru sprijinul oferit în dezvoltarea lor pe plan educațional.

Cei 20 de elevi premiați provin de la următoarele școli: Colegiul Tehnic din Rădăuți – 6 persoane, Școala cu clasele I-VIII nr. 1 „Gheorghe Popadiuc” din Rădăuți 3 persoane, Școala Generală nr. 1 din Dornești – 6 persoane și Liceul „Lațcu Vodă” din Siret – 5 persoane.

Referitor la acest proiect Daniela Ungureanu, Director Resurse Umane România/ CEE/ Rusia în cadrul Grupului EGGER a declarat: „Prin evenimentul caritabil „EGGER is Running”, promovăm atât activitățile sportive ale salariaților noștri, cooperarea și spiritul de echipă între angajați, cât și implicarea activă a acestora în inițiativele noastre de susținere a unor cauze sociale locale. Evenimentul a fost un prilej de întâlnire și socializare pentru salariații companiei din diverse departamente, îmbinând interesul pentru sport, sănătate al participanților și solidaritatea față de comunitate. Astfel, 82 de angajați din diferite departamente ale companiei au alergat distanțe de 2, 5, 10 şi 15 km. Întrucât punem accent pe educarea şi formarea tinerilor, anul acesta sumele strânse vor fi donate pentru a susține financiar 20 de elevi cu rezultate remarcabile de la diferite școli şi licee din zonă.”

În anii precedenți, sumele strânse în urma desfășurării evenimentului „EGGER is Running” au fost donate către diverse cauze locale, cum ar fi: Orfelinatul ”Universul copiilor” din Rădăuți, Azilul de Bătrâni din Rădăuți, Școala Specială Gimnazială „Sf. Stelian” din Rădăuți şi către Clubul Sportiv „Bucovina Rădăuți”.

Proiectul “EGGER is Running” face parte din activitățile Echipei de Management a Sănătății la EGGER. Prin proiectele destinate personalului, compania are în vedere și contribuția individuală a angajaților pentru sprijinirea comunității din care fac parte.

comments

comments