full screen background image

CRISTI MINCULESCU şi FELICIA FILIP, într-un mega-concert la Suceava!

De la Johann Strauss şi Beethoven la… “Naționala de Rock ” a țării, trupa IRIS!

De la Legendarul şi inegalabilul solist CRISTI MINCULESCU, la frumoasa şi supertalentata Doamnă ce a scris istorie în interpretarea muzicală națională si internatională, marea sopranã FELICIA FILIP, decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată vreodata unui cântăreț român în activitate.

De la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock, duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, acompaniați de frumoasa Orchestrã Simfonică a Filarmonicii de Stat, ce se va afla intr-un mix inedit cu Trupa IRIS, avându-i în fața lor pe deja binecunoscuții chitarişti VALTER POPA & DORU BOROBEICĂ!

De la A la Z, în “de departe” cel mai modern şi spectaculos concert de acest gen până în prezent!

50 de artişti de Excelență în scenă, pentru o seară şi un Concert de Excelență artistică, totul sub bagheta unui Dirijor de Excelență – IULIAN RUSU!

Toate acestea în Concertul “Magnificent Christmas”, vineri, 22 decembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Preţul unui bilet este de 100 de lei sau de 75 de lei, în funcţie de aşezarea în sală.

Informaţii suplimentare la tel. 0230 523 718, secretariat Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017 !!!

Soprana FELICIA FILIP

Solist CRISTI MINCULESCU

Trupa IRIS – Chitară VALTER POPA & DORU BOROBEICÃ

ORCHESTRA SIMFONICÃ A FILARMONICII DE STAT – Dirijor IULIAN RUSU

 

Prezentatori FLORENTINA OPRIŞ (Kanal D) şi Liviu Sorinel

 

Organizatorii, D.I.O.S Artist Resources Romania, în colaborare cu Filarmonica de Stat Botoşani, transmit mulțumiri speciale consultanților artistici, cât şi pentru toți cei direct implicați în realizarea acestui grandios eveniment:

Dr. Cristian Mihăilescu – Fost solist al Operei Nationale Bucuresti, Cel mai longeviv Director din țarã, Fost Director al Teatrului Liric din Constanta devenitã sub mandatul sãu Opera din Constanta, Director General al Operei din Brasov, Cadru Didactic al Universitãții Naționale de Muzicã din Bucureşti, Regizor.

Iulian Rusu – Dirijor al Filarmonicii de Stat din Brasov.

Mihai Sîrbu – Manager al Filarmonicii de Stat Botoşani.

Florentina Opriş – Realizatoare şi prezentatoare a emisiunii “Sport, dietã şi-o vedetã ” al postului de televiziune KANAL D.

Ştefan Burdea – Artist, designer, stilist.

Ady Robert Duduc – Manager D.I.O.S. Artist Resources Romania.

comments

comments