full screen background image

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, pe 20 octombrie

AJOFM Suceava organizează vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

În municipiul Suceava, bursa va avea loc la mall-ul din Burdujeni, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10,

Evenimentul are loc simultan şi în localitățile Fălticeni și Cîmpulung Moldovenesc (la sediile punctelor de lucru locale), precum şi la Rădăuţi (la Casa Germană).

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

“Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, un număr de 235 de angajatori suceveni, la care se adaugă și cei cu sediul în localitățile arondate punctelor de lucru ale agenției, au fost invitați să participe la acest cadru de mediere. Confirmările angajatorilor au început să vină, iar formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până pe data de 19 octombrie, ora 16.”, a precizat Capverde Anca, Inspector superior comunicare, presă și relații publice în cadrul AJOFM Suceava.

comments

comments