full screen background image

Niculae Bădălău: Va exista o remaniere

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, marți, în urma unei întâlniri la sediul PSD, la care au luat parte președintele social-democraților, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose, că urmează să aibă loc o remaniere guvernamentală.

“Domnul premier are un program de guvernare de dus și acolo unde consideră că domnii miniștri nu se mișcă bine, normal că vine cu solicitări de împrospătare a ministerelor cu schimbarea miniștrilor. Este atributul dânsului și respectăm asta. Va exista o remaniere atât timp cât domnul Mihai Tudose spune că avem în anumite zone rămâneri în urmă și asta se datorează miniștrilor. În Comitetul Executiv, dânsul va veni cu motivarea și noi vom lua decizia propunând alte nume”, a precizat Bădălău.

Întrebat dacă premierul Mihai Tudose a venit la întâlnirea de la sediul PSD “cu mandatul pe masă”, Bădălău a spus că acesta este un om înțelept care știe ce înseamnă actul de guvernare.

“Domnul Mihai Tudose este bărbat, este un om matur, înțelept care știe foarte bine ce înseamnă guvernarea unei țări și nu se joacă cu lucrul acesta. (…) Un om hotărât, care cu siguranță va dezvolta România și va face o viață mai bună românilor”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat dacă premierul i-a solicitat demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, Niculae Bădălău a răspuns: “Nu, exclus. Cum să ceară demisia președintelui partidului?”.

AGERPRES

comments

comments