full screen background image

Ședința Comisiei de Dialog Social, la solicitarea Uniunii Sindicale Județene Sanitas

La solicitarea reprezentanților Uniunii Sindicale Județene Sanitas, membră a Uniunii Județene a CNSLR Frăția Suceava, afiliată la Federația Sanitas, are loc ședința Comisiei de Dialog Social, marți 10 octombrie, de la ora 10.

Primele subiecte care vor fi abordate sunt „necesitatea modificării Legii nr. 153 din 2017 în ce privește limitarea la 30% a nivelului sporurilor” și revizuirea ierarhiei grilelor de salarizare în cadrul familiei ocupaționale Sănătate și Asistență Socială.

“Alte subiecte de pe ordinea de zi se referă la imposibilitatea elaborării și aprobării unui Regulament de sporuri aplicabil și echitabil pentru toți salariații din sistemul sanitar, necesitatea aplicării integrale a creșterilor salariale, pentru toți salariații din sectorul de activitate, cu începere de la 1 martie 2018, renunțarea la transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, acordarea tichetelor de masă pentru întreg anul 2018, precum și încheierea unui Contract Colectiv de Muncă la nivel de sector de activitate.”, informează Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Suceava.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza