full screen background image

Propunerea săptămânii 09 – 15 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AVICII ft. RITA ORA – Lonely Together

Cunoscutul DJ suedez Avicii a lansat o nouă piesă, de data aceasta în colaborare cu Rita Ora, iar rezultatul a adunat peste un milion de vizualizări în primele 24 de ore, la videoclipul oficial. “Lonely Together“ apare după o serie de alte colaborări intersante, în contextul în care tânărul de 28 de ani își anunțase la un moment dat retragerea din muzică. Dacă piesa merită să ajungă în playlist-ul nostru, votează!

  • SAM SMITH – Too Good At Goodbyes

Încă nu știm numele noului album ce va fi lansat de Sam Smith în cursul acestui an, însă știm sigur că single-ul “Too Good At Goodbyes” va face parte de pe acest album. Vorbim deja despre al doilea album de studio pentru artistul britanic, materialul său de debut, lansat acum 3 ani fiind primit cu laude, la nivel internațional. Revenind la cea mai nouă lansare, “Too Good At Goodbyes”, piesa beneficiază și de un videoclip iar sursa de inspirație este experiența personală a artistului. Chiar Sam Smith declara că această piesă “este despre mine și o despre o relație în care m-am aflat la un moment dat. Albumul nu e, totuși, despre mine în totalitate. Sunt vreo patru piese care sunt despre mine, iar restul sunt despre diferite lucruri și persoane din viața mea”. Astfel că, în așteptarea albumului, noi ne putem delecta cu detaliile pe care le cunoaștem până acum. Și cu cea mai nouă piesă, “Too Good At Goodbyes”, care dacă este votată, poate intra în playlist-ul Viva FM.

 

  • U2 – You’re The Best Thing About Me

Se anunță o iarnă a lansărilor de albume. Formația irlandeză de rock U2 a lansat o piesă nou-nouță, cu tot cu videoclip, intitulată “You’re The Best Thing About Me” și care va face cu siguranță parte de pe următorul album, intitulat “Songs of Experience”. Spritul american se regăsește din plin în videoclipul ce poartă semnătura lui Jonas Akerlund iar pe lângă autenticitate, regăsim și un sound care ne duce cu gândul la visul american, chiar de la prima audiţie. Dacă piesa merită să ajungă în playlist-ul Viva FM, votează în consecință.

Votează melodia preferată!

comments

comments