full screen background image

Noua grila de programe Radio Viva FM vine cu multe surprize

Într-o retrospectivă a anului ce a trecut, suntem mândri că am păstrat traiectoria pe care ne-am asumat-o încă din prima zi în care Viva FM a emis. Viva FM a susținut inițiativele demne de a fi povestite.

Am continuat parteneriatele pentru promovarea celor mai importante evenimente din Suceava, tocmai pentru ca frumoasele activități să fie cunoscute de publicul larg. Pentru că avem ca numitor comun dorința de a susține comunitatea locală, am continuat să difuzăm informații relevante despre: Festivalul de Artă Medievală, Salonul Auto Bucovina,  Festivalul „Bucovina Rock Castle”, Festivalul de Teatru „Gr. Vasiliu Birlic”, Suceava Air Show și multe altele.

Implicarea în comunitate s-a realizat și prin intermediul unor ediții speciale ale emisiunilor radio din grila Viva FM. Pe lângă evenimentele recomandate, Viva FM a realizat în acest an și evenimente proprii: proiectul de iarnă – ICE ICE Viva și proiectul estival Viva La Playa.

Am avut un an bun, plin de realizări fructuoase, un an în care ne-am îndeplinit obiectivele: am fost alături de suceveni, în mijlocul comunității și am susținut Suceava.

Toamna aduce la Viva FM multe schimbări în program, cu o grilă de emisiuni adaptată dorințelor ascultătorilor. Pe lângă bine-cunoscutele programe de linie: Dimineți AnimateViva CafeViva Trafic și Viva Flash, avem emisiuni tematice care vor trata subiectele de interes pentru suceveni. O altă surpriză de toamnă este că la Viva FM va fi emisiunea Tribuna Republicană. Este o emisiune dedicată exclusiv actorilor de pe scena politică.

Emisiunile tematice din noua grilă de programe sunt: Cheia Succesului cu Călin Bârleanu, Față în Față cu Marius Cocoș, Doza de educație cu Adriana Nichitean, Confesiuni cu Stil cu Laura Buțurcă.

Weekend-urile ne aduc muzică bună, emisiuni educative și multă relaxare. Stabilim care sunt cele mai ascultate melodii ale săptămânii și despre noutățile în muzică la Viva Chart și Week-end Hit, apoi trece prin Tunelul Timpului și descoperim împreună Arhivele Mileniului III.

Pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de suceveni, în mijlocul comunității, vom continua să acoperim toate subiectele stringente. Avem știri relevante, muzică de suflet, multă pasiune pentru ceea ce facem, dragoste pentru radio și pentru Suceava. Pentru că ne dorim un oraș prosper, dezvoltat, curat și frumos, susținem Suceava și aducem la urechile ascultătorilor informații de calitate, cu și despre suceveni.

comments

comments