full screen background image

Auto Schunn, centru autorizat Mercedes-Benz: Aproape de oameni

Lansată în piața din România ca partener autorizat al producătorului german Mercedes-Benz, compania Auto Schunn cu sediul central în Arad, împlinește, mai precis în 15 octombrie a.c., 24 de ani de când a deschis porțile primului client al firmei, în condițiile în care clientela Mercedes-Benz în acea perioadă era absolut rarisimă în România. Astăzi firma are mii de clienți și peste 150 de angajați care, ca într-un stup de albine, produc “mierea” de calitate pe care clientela firmei o așteaptă permanent.

Una dintre surprizele foarte plăcute oferite clientelei care intră în oricare dintre locațiile de vânzări și service din Arad, Deva, Sibiu sau Suceava, este tinerețea oamenilor firmei și atmosfera prietenoasă.

Echipa Auto Schunn și-a asumat pe deplin misiunea de a răspunde cu DA la standarde profesionale foarte înalte, standarde exprimate succint în deviza lui Gotlieb Daimler: The Best or Nothing.

“Suntem în România anului 2017, peste 3.5 milioane de romani tineri sau maturi, își împlinesc visurile pe alte meridiane, cu toții cautând o viață mai bună decât în propria lor țară.

În acest răstimp compania germano-română Auto Schunn își exercită rolul de pion activ în piața auto din România. Printr-un management iscusit, stabil și dedicat, compania Auto Schunn iese în mod fericit în evidență în abordarea temeinică a funcțiunii generic definite ca “resurse umane”.

În fond este vorba de oamenii companiei, a angajaților, indiferent de poziția profesională pe care o ocupă. Oferta prin care sunt invitați sa se alăture, sa se acomodeze și să își desăvârșească profesiile tinerii ucenici sau proaspeții absolvenți ai facultăților tehnice sau economice este extrem de generoasă. Atracția stelei Mercedes-Benz, atracția unei lumi dinamice și mereu provocatoare prin noile tehnologii de avangardă, se adaugă șanselor de a învățare continuă prin care tinerii își perfecționează cunoștințele profesionale tehnice, economice, financiare.

Auto Schunn oferă tinerii generații condiții excelente de dezvoltare profesională alături de brandul german Mercedes-Benz, brandul care de peste 100 de ani cucerește prin originalitate, prin siguranța și confortul unic, valori constant recunoscute pe întreg mapamondul.

Am transformat teoria în practică participând la campania „Aproape de oameni”.

Prin acest proiect, tinerii studenți participanți au avut șansa de a practica activități de marketing aplicate pe piața locală și de a se familiariza cu aspecte reale din mediul de business local și regional.”, a transmis Jürgen Schunn – Președinte Grup Auto Schunn.

comments

comments