full screen background image

”Ziua Internațională a Educației” la VIVA FM, cu sprijinul Dorna Medical!

”Educația este cea mai bună asigurare pentru bătrânețe”, spunea Aristotel. Ce mai înțelegem noi, în ziua de azi, prin educație?

Cei 7 ani de acasă? Anii de școală/liceu/facultate? Profesorii deveniți mentori și, apoi, prieteni alături de care să ne continuăm evoluția? Tendința spre perfecționare?

Astăzi am sărbătorit ”Ziua Internațională a Educației”, la matinalul ”Dimineți Animate”.

Evenimentul ține să ne reamintească în fiecare an de faptul că o educație de calitate reprezintă cheia unei reușite profesionale.

În aceasta zi deosebită, Andrada și Călin au mulțumit tuturor dascălilor care, înainte de orice, pun suflet în procesul de predare.

Au fost alături de noi, prin legătură telefonică, Călin Goia (Voltaj Academy), Gabriela Szabo, ambasadoare a sportului, și Roman Boca, manager Dorna Medical, dar și profesor Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației.

Când vorbim despre educație, nu ne referim doar la cea pe care o dobândim în urma acumulării de cunoștințe la diferite materii.

Astăzi am vorbit despre educația prin muzică, educația prin sport și educația prin sănătate, pentru că ea înseamă culoare, diversitate, deschidere.

Ascultați mai jos, interviurile din cadrul emisiunii matinale!

Călin Goia

Gabriela Szabo

Roman Boca

Ecaterina Andronescu

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza