full screen background image

Deputatul USR Iulian Bulai îşi deschide cabinet parlamentar în Suceava

Uniunea Salvați România filiala Suceava anunță, în premiera pentru județul Suceava, deschiderea cabinetului parlamentar al deputatului USR Iulian Bulai, la sediul USR, din zona Pieței Mari. Evenimentul va avea loc vineri, 6 octombrie, și presupune totodată inaugurarea noului sediu al partidului. Într-un spațiu proaspăt renovat și modern, sediul USR Suceava este în primul rând un spațiu public funcțional și adaptat comunității și nevoilor sale.

“Iulian Bulai, parlamentar USR de Neamț, și-a asumat responsabilitatea de a reprezenta în parlament și interesele cetățenilor județului Suceava. Buna colaborare cu membrii filialei USR Suceava a dus la înființarea cabinetului parlamentar, așa încât sucevenii care își doresc cu adevărat o schimbare în politică să aibă acces la cel mai important for de conducere al țării, Parlamentul României.”, spune preşedintele USR Suceava, Teodora Munteanu.

Cu prilejul inaugurării cabinetului parlamentar USR, se vor afla la Suceava reprezentanți ai conducerii partidului, deputați și senatori USR. Printre invitați se numără cei trei candidați pentru postul de președinte al Uniunii Salvați România și actuali vicepreședinți ai USR: parlamentarii Vlad Alexandrescu, Dan Barna și Cristian Seidler.

Vlad Alexandrescu (52 de ani) este un istoric al ideilor, profesor universitar, fost ambasador al României în Luxemburg și ministru al Culturii în Guvernul Dacian Cioloș. Programul său ”Pentru un USR viu, puternic și unit” are patru priorități. Este vorba de USR – un partid modern, puternic și activ, deschis către agenda cetățeanului; o doctrină politică bazată pe principii și valori comune; conducerea partidului pe un drum comun si decizii bazate pe reguli, principii și valori; consolidare prin extinderea filialelor și o manieră de lucru bazată pe echipe eficiente.

Dan Barna (42 de ani) a fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, în 2016, în perioada în care instituția a fost condusă de Cristian Ghinea. De altfel, Barna este cunoscut ca un susținător al curentului liberal din partid. Sloganul său este ”USR, de la mișcare politică la partid”. El promite să transforme USR într-un partid capabil să guverneze, cu program de guvernare coerent și realist și resurse umane credibile și competente pentru a guverna și a conduce instituții. USR trebuie să devină actorul principal pe zona de centru dreapta, cu un deziderat electoral de 20%.

Cristian Seidler (36 de ani) a lucrat ca specialist în resurse umane și manager în mai multe firme private. Programul său se intitulează ”Resetăm USR – Resetam România”. ”USR poartă speranțele unei părți însemnate a electoratului și avem un potențial politic semnificativ… USR este partidul care resetează România. Am început deja să facem asta”, susține Cristian Seidler.

Cei trei candidează pentru funcția de președinte al USR la Congresul USR din 28 octombrie 2017.

De asemenea, la Suceava vor fi prezenți actualul președinte interimar al USR, dl. Elek Levente, precum și parlamentarii USR Emanuel Ungureanu (Cluj) și Nicolae-Daniel Popescu (Diaspora), amândoi născuți și formați pe plaiuri bucovinene.

comments

comments