full screen background image

3 persoane rănite, după un accident în apropiere de Ilişeşti (foto)

Marţi, la ora 16.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti, un bărbat, de 37 de ani, din județul Botoşani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire a unui tir care circula în faţa sa.

Din acest motiv, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus, de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Fundu Moldovei.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani şi a unui bărbat de 41 de ani, din județul Botoșani, precum și rănirea ușoară a altui bărbat, de 30 de ani, tot din județul Botoșani, ambii pasageri în autoutilitară.

Au intervenit Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava (o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD B2) și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cele trei persoane, conștiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments