full screen background image

Spectacol caritabil la Siret, pe 5 octombrie – Ziua Internațională a Educației

Cadrele didactice din Siret, prin Direcția de Asistență Socială și colaboratori, încearcă să atragă atenția asupra persoanelor vârstnice, organizând un eveniment – “Tinereţe pentru Bătrâneţe” ediția a II-a, chiar de Ziua Educației.

Cetățenii, elevi și părinți, sunt așteptați să răspundă provocării de a demonstra că DA, suntem educați, nouă ne pasă de cei care și-au epuizat cei mai frumoși ani pentru a contribui la dezvoltarea orașului.

Grădinița cu Program Normal ”Luminița” din Siret participă la o acțiune care poate aduce un strop de bucurie în sufletele obosite care au muncit o viață crescându-și proprii copii – adulți deja- în spiritul generozității, implicării, empatiei.

Evenimentul cultural de Ziua Educației, este organizat spre a le insufla copiilor o primă lecție de viață: copiii, adulții, persoanele vârstnice, sunt parte a comunității.

Intrarea la spectacolul caritabil costă 7 lei, sumă care poate fi achitată și de cei care nu vor putea să participe, gestul de ajutorare fiind cu atât mai mult apreciat.

Este organizat un spectacol, pe data de 5 octombrie 2017, începând cu ora 13.30, la Centrul Cultural ”Mihai Teliman” din Siret.

Invitatatul special, interpretul de folclor Grigore Gherman, alături de artiștii locali, vor susține un spectacol caritabil pentru Centrul de Îngrijire Ingvar Kamprad.

Banii ce se vor aduna vor fi folosiți la renovarea a trei dormitoare, în care locuiesc nouă persoane.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments