full screen background image

Întrunirea Comitetului Executiv Național al PSD, la Suceviţa

Vineri, 29 septembrie, la Sucevița, va avea loc o întrunire a Comitetului Executiv Național al PSD la care vor participa liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, membrii Biroului Permanent al Partidului Social Democrat, premierul Mihai Tudose și unii membrii ai guvernului președinți ai organizațiilor județene ale Partidului Social Democrat.

Lucrările Comitetului Executiv se vor desfășura în sala de conferințe a Popasului Turistic Bucovina, începând cu ora 12.00, iar printre problemele abordate se vor număra cele specifice de politică internă și externă a României, strategiile politice ale PSD, dar și stadiul de implementare a programului de guvernare PSD-ALDE.

Începând cu ora 15:00, în sala de conferințe de la Hotelul Sofia, Liviu Dragnea, Mihai Tudose și alți membrii ai guvernului se vor întâlnii cu președinții organizaților locale PSD din județul Suceava, cu primarii PSD.

Vor fi abordate subiecte atât de natură politică cât și cele specifice administrației publică locală.

Tot în sala de conferințe a Hotelului Sofia, de la ora 17.00, va fi organizată o conferință de presă unde sunt invitați să participe reprezentanții mass-mediei naționale și locale.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza