full screen background image

Clubul Rotary vă invită sâmbătă la “Promenada Inimilor”, program de încurajare a persoanelor de toate vârstele să facă mişcare

Clubul Rotary Suceava Bucovina vă invită sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, să participaţi la “Promenada Inimilor”, un frumos program internaţional de încurajare a persoanelor de toate vârstele să facă mişcare.

Scopul acestui proiect este prevenţia cardiovasculară, sens în care se stabilesc trasee pe care oamenii sunt încurajaţi să le parcurgă cât mai des cu putinţă.

“În cadrul evenimentului organizat de clubul nostru, plecarea va fi de pe esplanada Casei de Cultură, iar traseul va fi de aproximativ 2 km.

Clubul Rotary Suceava Bucovina încurajează mișcarea cu mic, cu mare! Mersul pe jos este potrivit pentru toate vârstele și benefic timpului petrecut cu cei dragi!

Programul Rotary Inima Mea – “Promenada Inimilor”, dedicat Zilei Mondiale a Inimii, iniţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat cu succes în peste 10 ţări europene, este un concept simplu şi inovator, promovat de Fundaţia Română a Inimii, Forumul Naţional de Prevenţie, Societatea Română de Cardiologie şi Clubul Rotary, cu scopul de a încuraja publicul să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea.”, au transmis organizatorii manifestării.

Şi echipa Dorna Medical susţine iniţiativa Clubului Rotary Suceava Bucovina şi vă invită, sâmbătă, să participaţi la “Promenada Inimilor” şi să beneficiaţi de verificare gratuită a tensiunii arteriale, precum şi de multe sfaturi despre menţinerea unei inimi sănătoase.

Haideţi să susţinem împreună această cauză frumoasă! Ne vedem în centru!

comments

comments