full screen background image

Thermonet începe probele pentru încălzirea locuinţelor sucevenilor

Pe fondul scăderii accentuate a temperaturilor atmosferice nocturne, Thermonet Suceava face manevre de pregătire în vederea furnizării de agent termic pentru asigurarea încălzirii locuinţelor.

Astfel, transportatorul, distribuitorul şi furnizorul de energie termică în sistem centralizat face cunoscut că, începând de duminică, în reţele de termoficare vor fi făcute primele probe.

“În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2017-2018, începând cu data de 1 octombrie se va proceda, etapizat, la umplerea instalaţiilor, în vederea efectuării probelor de presiune la rece, urmate de cele la cald”, informează directorul general, Mugur Ovidiu Corlăţan.

El atrage atenţia beneficiarilor care, pe durata verii, au intervenit cu lucrări pe instalaţiile din locuinţe, să ia măsuri de prevenire a inundaţiilor şi daunelor materiale, eventual prejudiciu de care Thermonet „se exonerează”.

De asemenea, asociaţiilor de proprietari sunt rugate să comunice, înaintea începerii furnizării încălzirii în municipiul Suceava, imobilele în care au avut loc deconectări sau reconectări care au produs modificări ale instalaţiilor interioare de încălzire, în vederea echilibrării hidraulice.

Problemele apărute pot fi semnalate la numărul de telefon 0230 520 924.

comments

comments