full screen background image

Spitalul de Boli Cronice Siret va fi încălzit pe timp de iarnă cu ajutorul companiei Holzindustrie Schweighofer

Primăria din Siret a prelungit parteneriatul cu Holzindustrie Schweighofer pentru al doilea an consecutiv în vederea încălzirii Spitalului de Boli Cronice pentru toată perioada sezonului rece din 2017-2018

Primăria orașului Siret, alături de conducerea Spitalului de Boli Cronice Siret, a obținut și anul acesta din partea firmei Holzindustrie Schweighofer o importantă sponsorizare care va asigura confortul termic pentru cele 82 de paturi ale instituției medicale siretene. Pentru asigurarea unui confort optim pe durata iernii, compania a oferit cantitatea de 70 de tone de peleți, materiale care vor asigura căldura în saloane și cabinetele medicale pentru întregul sezon rece.

„Mulţumim Holzindustrie Schweighofer pentru această implicare ce asigură confortul pacienților Spitalului de Boli Cronice din Siret pe durata sezonului rece . Apreciez nespus parteneriatul între autoritatea publică locală pe care o reprezint și compania Holzindustrie Schweighofer și consider că relațiile sunt excelente, deoarece compania se implică activ și vine în întâmpinarea unor reale nevoi ale comunității”, a declarat Adrian Popoiu, primarul orașului Siret.

Parteneriatul dintre Primăria Siret și firma Holzindustrie Schweighofer este unul de lungă durată, acesta fiind al doilea an consecutiv în care compania se implică în încălzirea spitalului orășenesc. Parteneriatul include și alte sponsorizări de care a beneficiat comunitatea, cum ar fi cele pentru achiziționarea centralei termice Spitalului Orășenesc, pentru dotarea Spitalului de Psihiatrie Cronici Siret, pentru asigurarea funcționării cantinei sociale și dotarea cu echipamente a Şcolii Generale „Petru Muşat”.

„Angajamentul nostru față de comunitățile în care activăm este permanent. De aceea, pentru al doilea an la rând, am venit în sprijinul Spitalului Orășenesc din Siret. Am fost și vom fi alături de sireteni pentru a-i susține în implementarea proiectelor sociale, de educație și de sănătate inițiate de autoritățile locale”, a precizat Horea Mitrea, directorul fabricii Holzindustrie Schweighofer din Siret.

comments

comments