full screen background image

Prorectorul USV, Ștefan Purici: “S-au încheiat primele două sesiuni de admitere, cu rezultate foarte frumoase pentru universitatea noastră!”

Suntem foarte aproape de începutul anului universitar.

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava organizează cea de-a treia sesiune de admitere din acest an, pentru locurile rămase neocupate din cadrul celor zece facultăți.

Informații complete găsiți pe pagina www.admitere.usv.ro.

Alături de Iulia Sîrghi s-a aflat prorectorul USV, Ştefan Purici.

”S-au încheiat primele două sesiuni, cu rezultate foarte frumoase pentru universitatea noastră, am înregistrat un număr record de doritori care vor să urmeze cursurile unor facultăți ale universității. În pofida acestui rezultat peste așteptările noastre, au mai rămas câteva locuri neocupate la facultățile de Litere și Științe ale Comunicării, Facultatea de Istorie și Geografie, Facultatea de Inginerie Mecanică. Este o șansă pentru cei care au fost plecați în străinătate sau vor să își schimbe profilul” , a declarat prorectorul USV, Ștefan Purici.

Înscrierile, probele de concurs și înmatriculările se vor desfăşura în zilele de joi și vineri, 28-29 septembrie, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 29 septembrie.

”Pe 2 octombrie, la ora 9 în Auditorium „Joseph Schmidt” are loc festivitatea de deschidere a anului universitar, avem invitați din rândul reprezentanților autorităților locale, am trimis deja invitații la Consilul Județean, Prefectură, Primărie”, a mai menționat prorectorul USV, Ștefan Purici.

Mai multe amănunte, însă, despre activitatea USV, aflați ascultând interviul integral de mai jos:

comments

comments